У мережі поділилися рідкісним відео, на якому українська телеведуча Леся Нікітюк співає в караоке.

Відповідне відео з'явилося на її фан-сторінці в Instagram.

Леся Нікітюк славиться в Україні завдяки успішній кар'єрі телеведучої. Здебільшого вона веде різні тревел-шоу, проте кілька років тому стала улюбленицею глядачів "Нового каналу".

Незважаючи на щільний графік, Леся Нікітюк не забуває і про соціальні мережі – вона постійно публікує фотографії та відео, на яких або постає у відвертих образах, або жартує. Але чого практично ніхто ніколи не бачив, так це як телеведуча співає. Вона не славиться особливо мелодійним голосом і ніколи не намагалася будувати кар'єру виконавця.

Але нещодавно на її фан-сторінці з'явилося відео, на якому Леся пустилася в танок і почала співати в мікрофон. Очевидно, телеведуча була на якомусь заході, оскільки була одягнена в розкішну сукню білого кольору, а навколо було багато людей. Що цікаво, поки Нікітюк співала в караоке, вона вирішила скинути взуття і відпалювати босоніж.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Телеведуча виконала популярну пісню "Rihanna - Diamonds" разом з доеькою Олі Полякової Машею.

Нагадаємо, що у мережі порівняли пляжні образи Лесі Нікітюк і Кім Кардашьян - наша зірка виявилася крутіше.

Як повідомляв портал Знай.иа, Керівник "Танців з зірками" назвав Нікітюк "реальною переможницею".

Також Знай.иа писав, що Леся Нікітюк пригрозила "кривавим автографом" пляжам на Мальдівах.