Петро Чернишев, чоловік Анастасії Заворотнюк, яка минулого року захворіла на тяжку хворобу після пологів і зникла від очей преси, святкує день народження. Петро - один із найсильніших фігуристів Росії, саме на розважальному шоу, на якому зірки сцени й кіно танцювали на льоду зі спортсменами, познайомилася акторка з фігуристом.

З днем народження чоловіка привітала інша одіозна фігуристка Росії - Тетяна Навка. Дружина Пєскова написала надзвичайно тепле і сердешне привітання: “Мій талановитий друг, шалено хороша людина, приголомшливий професіонал і надійний партнер на льоду - Петро Чернишов, З Днем Народження!!! Дивуюся твоїй енергії, доброті, таланту і стійкості, які проявляються не тільки в професійному плані, а й у житті! 💯 Дуже рада, що у мене є такий однодумець, творчий потенціал якого з кожним роком тільки збільшується і розвивається! 👆💪 Петя, богатирського тобі здоров'я, енергії і сил для подолання всіх труднощів! Сподіваюся, ви пройдете цей нелегкий шлях і вийдете з нього переможцями. 🙏 Я завжди поруч, завжди підставлю своє дружнє плече!”

У своїй публікації Навка розмістила низку знімків Чернишева, у тому числі й таких, де вони танцюють на кризі разом або обіймаються.

Нагадаємо, Донька онкохворої Заворотнюк розповіла про "кінець": "Виявився складнішим і довшим".

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще