Відома українська співачка Світлана Тарабарова частенько ділиться всілякими фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 600 тисяч чоловік.

Вчора вона вже ділилася анонсом одного з наступних епізодів в ефірі телепередачі "Світське життя" з Катериною Осадчою, в якому постане сама зі своєю сім'єю.
Так і сталося, співачка зі своїм чоловіком встигли народити сина з дочкою, побудувати будинок і посадити цілий гай. Тому зараз вперше з чоловіком-продюсером показують свій заміський будинок під Києвом і знайомлять з дітьми.

Світлана Тарабарова з сім'єю, скріншот: Youtube
Світлана Тарабарова з сім'єю, скріншот: Youtube

"Слава Богу нам дали кілька кредитів. Ми налаштовані позитивно, ми віримо, що зовсім скоро з'являться концерти і ми швиденько віддамо борги", — заявила Світлана Тарабарова, розповідаючи про те, звідки з'явилися грошові кошти на будівництво будинку.

Її чоловік, Олексій Бондар, повідомив, що будинок у них складається з 160 квадратних метрів, ділянка всього з 7 соток землі.

"Насправді головне, коли з'являється будинок — не посадити печінку. Тому що, дуже багато гостей, приїжджають всі куми, смажити м'ясо", - додав чоловік.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще
Згодом Олексій залишився з дітьми на вулиці, тоді як Світлана пішла показувати Катерині Осадчій будинок зсередини. У ньому телеведуча відразу ж помітила ялинку, яка продовжує стояти у них у вітальні. За словами Тарабарової, вона стоятиме ще до березня, за херсонськими традиціями. У них є няня, яка допомагає виконавиці з вихованням Івана, і будинок.працівниця - вона прибирає всього раз на тиждень.

Світлана Тарабарова, скріншот: Youtube
Світлана Тарабарова, скріншот: Youtube

Як вони і хотіли, був побудований одноповерховий будинок, як в Америці. У ньому є кухня, вітальня, кабінет (музична кімната), спальня, що є дитячою кімнатою Маші і сама дитяча, яка згодом буде відведена для двох дітей. Світлані Тарабаровій "Дід Мороз" подарував на Новий Рік електро-гітару.
Наприкінці епізоду Катерина Осадча заявила, що цього року, у 2021-му, подружжя святкуватиме п'ять років у шлюбі. І це здивувало Тарабаров. А на питання про те, дві дитини межа для них або вони мріють про багатодітну сім'ю, Олексій Бондар заявив, що вони зупиняться на 2-3 дітях.

Світлана Тарабарова з чоловіком, скріншот: Youtube
Світлана Тарабарова з чоловіком, скріншот: Youtube

Нагадаємо, Тарабарова показала перший світський вихід сина: "Казково"

Як повідомляв "Знай.ua", Світлана Тарабарова зворушила ніжним кадром з двомісячною донечкою

Знай.ua писав, Тарабарова показала своє Двомісячне щастя, заради такого і народжують дітей:" Треба бачити мої очі"