Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, частенько радує своїх шанувальників всілякими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 2,4 мільйона чоловік.

Зараз жінка записала своє звернення після минулого третього ефіру масштабного проекту "Маска" на телеканалі "Україна", де вона невтішно висловилася на адресу Тіни Кароль.

"Всім привіт, дорогі мої. Вчора вийшов черговий випуск шоу "Маска". І я хочу сказати спасибі за те, що дивіться, але прочитавши деякі коментарі я зрозуміла, що повинна дати свій коментар з приводу мого випаду в бік Тіни Кароль, де я називаю її "плакальницею". Це відноситься виключно до творчості, до пісень Тіни Кароль. Я дійсно думаю, що останнім часом у Тіни дуже сумний репертуар. Але саму артистку Тіну Кароль Я дуже люблю і поважаю. І ніколи б не стала жартувати на тему її особистої трагедії, особистої історії. Всі, кого це зачепило і образило, я щиро прошу вибачення. А до режисерів монтажу у мене окреме прохання. Якщо ви бачите, що щось йде не так і може бути трактовано невірно, ви ж так багато хорошого там вирізаєте, що залишається тільки те, що журі неадекватно", — заявила Оля Полякова у зверненні.

"Молодець, Оля! Може, хоч зараз, зрозуміють правильно😉", "Першою це сказала Каменських. Просто вчасно зістрибнула", "Перевзування року😂 😂 😂", "Будь ласка, не треба більше згадувати про Тіну ніде!!!🙏 Нам подобається її репертуар ,кому не подобається, той не слухає і мовчить", — написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram (Полякова)
Коментарі, скріншот: Instagram (Полякова)

Нагадаємо, Полякова несподівано звернулася до екс-учасниці "Віагри" Брежнєвої: "Почуття любові"

Як повідомляв "Знай.ua", Полякова показала, що у неї між ніг: "Це тільки початок"

Знай.ua писав, Полякова засвітила, що у неї під спідницею