Тренер "Зважених та щасливих", спортсменка і колишня дружина В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська часто ділиться з шанувальниками кадрами з особистого і професійного життя.

Боржемська також розвиває свій проект по схудненню і заради того, щоб показати прихильницям, яких результатів вони зможуть досягти, зірковий тренер навіть зважилася роздягнутися на камеру.

Вона опублікувала фотографію в тілесному боді з відвертими трусиками і похвалилася своїм спортивним підтягнутим тілом.

"Тіло мрії🔥 час прийшов❗ Ви можете змінити себе. Можете зробити себе. Можете мати тіло, про яке давно мріяли!😍 Хочете відкрити себе заново і дивитися на своє відображення в дзеркалі з любов'ю? Тоді відкладайте страхи, невпевненість і приєднуйтесь до моєї нової програми", - запропонувала Марина.

Шанувальники прийшли в захват від такої пропозиції і багато тут же почали писати в коментарі, що готові до участі, а всього за пару годин незвичайне відверте фото набрало більше 8 тисяч лайків.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше ми повідомляли, колишня Узєлкова Боржемська після побачення заговорила про велике кохання.

Як повідомляв "Знай.uа", Боржемська стане новою "Холостячкою", тренер оцінила свої шанси на місці Мішиної.

Також "Знай.uа" писав, що Боржемська розкрила секрет швидкого схуднення за тиждень.