Український співак і автор пісень Віталій Козловський часто ділиться з шанувальниками кадрами зі свого особистого і професійного життя. Цього разу він поділився своїми думками і показав новий кадр з кліпу.

"#5днів до прем'єри. Не варто плакати через людину, яка зробила тобі боляче. Просто посміхнись і скажи: "Дякую за можливість стати щасливою(им) з іншою Людиною". #МАЛАТАНЦЮЙ", - заінтригував артист.

На фотографії з нового кліпу, який він представить з дня на день. Там Козловський по своїй волі опинився у владі загадкової дівчини в неймовірному костюмі.

На Віталії чорна футболка і широкі штани з поясом в колір, а ось на його партнерці більш екстравагантний наряд. Вона повністю одягнена в чорний костюм, який повністю облягає її фігуру і закриває навіть обличчя і голову дівчини. При цьому єдиним доповненням є туфлі на шпильці.

Дівчина показала свою перевагу над співаком і поставила ногу йому на груди, чим підпорядкувала норовливого хлопця.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Шанувальники прийшли в захват від думок і фото Козловського і залишили безліч теплих слів в коментарях.

"істина, яку серце, на жаль, не завжди відразу приймає...а іноді і зовсім не приймає.", "Дуже правильна позиція. 👏 👏 👏 💕Дякую!) ", "Ахриненная фотка 😍", " Дякую за серію цих дописів!💚 Твої слова торкають серце особливо глибоко!♥ ️ ", "Чекаю з нетерпінням"," Віталію , також чекаємо дме з Тіною Кароль", " Віталік, у мене так не відразу виходить,я дуже ранима і тонкослезая. Час лікує, але залишає шрами.",- пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, Віталій Козловський з ланцюгами на ногах розповів про ідеальні стосунки.

Як повідомляв "Знай.uа", розгніваний Віталій Козловський розповів про зради.

Також "Знай.uа" писав, що Козловський показав нову дівчину.