У мережі показали один з наймиліших моментів під час інтерв'ю для "Світського життя", на якому відобразили Тіну Кароль і Надю Дорофєєву.

Відповідний відеоролик з'явився на фан-сторінці співачок в Instagram.

Відомо, що Тіна Кароль і Надя Дорофєєва ніколи не були ворогами і завжди показували добре ставлення один до одного на публіці. Вони спілкувалися один з одним в соціальних мережах, вітали зі святами і жартували під час зйомок "Голосу Країни".

Нещодавно на телеекранах з'явився новий випуск "Світського життя", на якому обидві співачки давали інтерв'ю. У той час, як Дорофєєва розповідала про першу зустріч з Кароль, остання з'явилася на знімальному павільйоні, що не могла не помітити Надя – дівчина перервала розповідь і почала радісно махати Тіні.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

У свою чергу поп-діва не посоромилася залізти в кадр і пообніматься з подругою. Дівчата були явно раді зустріти один одного, незважаючи на цілий знімальний день попереду.

В цілому ж Дорофєєва розповіла, що познайомилася з Кароль, коли багато років тому робила на неї пародію. Вона вибрала для жарту пісню "Пупсик" і навіть продемонструвала шматочок для Каті Осадчої.

Нагадаємо, що Кароль, Винник, Дорофєєва і Монатік розповіли, як відпочивали закордоном.

Як повідомляв портал Знай.иа, Голос країни-11, 2 випуск: Кароль і Дорофєєва зчепилися, а Винник став "улюбленим Лободи".

Також Знай.иа писав, що "Голос Країни" прогнувся під гнітом українців: "Народ повинен керувати".