Дружина президента України Володимира Зеленського Олена на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram поділилася четвертою безбар'єрною історією.

Вона виставила семихвилинне відео, в якому розказано багато важливих думок про безбар'єрність. Це також стосується й інших українців, які можуть вплинути на те, яким є місто, район чи вулиця, де ми живемо.

"Безбар'єрність - це правильно", "Якщо ви хочете підтримати тих людей, які борються за безбар'єрність або за інші правильні ініціативи для міста, то ви можете просто поширювати інформацію, спілкуватися з людьми, доносити ті правильні месиджі, які ми продукуємо", "Те, що ми з однодумцями робимо в останні роки, і якщо у нас щось виходить, - це робить нас щасливими", — поділилася Олена Зеленська.

Олена Зеленська подякувала Влада Самойленку за прагнення та ініціативу внести свій внесок у розвиток українських міст. Мова зайшла про необхідне вирішення ситуації з безліччю підземних переходів, сходів та іншого, з чим доводиться стикатися літнім людям, батькам і матерям з дітьми і колясками щодня.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, першій леді-43: як Олена Зеленська назавжди підкорила президента, українці в захваті

Як повідомляв "Знай.ua", дружина Кошового з "Квартал 95" розкрила таємницю першої леді Зеленської: "Спочатку Охорона, потім привозять..."

Знай.ua писав, Олені Зеленській 43: найяскравіші образи першої леді - від солодкого плаття до сором'язливого светра