У вівторок, 9 лютого, циклон з атмосферними фронтами вплине на погоду в усіх областях України. Тому вночі опади як і раніше покриватимуть більшість регіонів країни.

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

"А з вихідних в Україну запливе чергова порція серйозних морозів. Буде і -20, і -25 градусів. Тому поки що – відповідний одяг, взуття, ретельна перевірка стану автомобіля та опалювальних приладів, не легковажити здоров'ям, допомогти тим, кому особливо складно в таку погоду, не забувати про пташок та вуличних тварин", - написала Діденко.

Прогноз погоди в Україні на 9 лютого від Укргідрометцентру

За прогнозом Укргідрометцентру, в західних областях буде від -4 до -7 градусів, вночі температура опуститься до -4 -6 градусів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У центральних областях температура вдень становитиме від -5 до -7 градусів, нічна – від -8 до -10 градуса. У північних областях у вівторок вдень очікується температура повітря від -6 до -8 градусів, а вночі від -9 до -11.

На Сході Україні температура триматиметься до +2 +6, а нічна температура становитиме близько -6 -8 градусів. На Півдні температура становитиме від +6 до +9 градусів вдень, нічна – в межах +2 +6 градусів.

У Києві у вівторок з самого ранку небо покриється хмарами, які протримаються до кінця дня. Без опадів.

погода на 9 лютого, фото з сайту Укргідрометцентру

Народний прогноз погоди в Україні

9 лютого відзначається перенесення мощей святителя Іоанна Златоуста. У цей день наші предки спостерігали за хмарами: якщо хмари йдуть проти вітру – до снігу. На снігопад також вказував дим з труби: якщо він стелився по землі без вітру, слід очікувати сніг.

Нагадаємо, українцям розповіли, як вчасно розпізнати гайморит і що може допомогти його позбутися на ранніх стадіях.

Як повідомляв портал Знай.uа, весна засушить землю до тріщин: синоптик попередив українців тривожним прогнозом.

Також портал Знай.uа писав, що вчені назвали 4 причини постійного почуття холоду: від гормонів до судин.