Український репер і музичний продюсер Потап дав кілька любовних порад і показав "модний злочин" з Настею Каменських.

Відповідне фото з'явилося на його сторінці в Instagram.

Олексій Потапенко і Настя Каменських не так давно перебувають у шлюбі, проте встигли показати українцям, що таке справжнє щастя. Пара буквально живе без сучка без задирки і постійно доводить фанатам, наскільки вони люблять один одного.

У соцмережах Потап і Настя часто викладають спільні знімки, і останній раз став якраз одним з таких – репер опублікував хоч і не зовсім спільне фото, але Каменських потрапила в його об'єктив. Потап показав фанатам 2 фотографії, на першій з яких був він, а на другій – Настя в такому ж одязі.

Пост Потапа в Instagram / скріншот
Пост Потапа в Instagram / скріншот

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Пост Потапа в Instagram / скріншот
Пост Потапа в Instagram / скріншот

Під постом продюсер підняв дуже важливу любовну тему. Він закликав фанатів не витрачати час на образи і сварки з близькими людьми, адже цей "втрачений час" можна витратити на щастя і любов.

"Не давайте заздрості, злості і люті вкрасти найдорогоцінніше! Це не означає, що потрібно прибувати в "Дзені" завжди, ні, це означає – скорочуйте деструктив і приділяйте більше часу творінню, створенню атмосфери, творінню настрою, обміну позитивною енергією. Посміхніться для початку собі, в телефоні, очима))", - написав виконавець.

Нагадаємо, що загадкова Настя Каменських заговорила про цікаву особливість.

Як повідомляв портал Знай.иа, Анастасія Каменських показала ніжні кадри гри з малюком.

Також Знай.иа писав, що Каменських показала їх з Потапом хороми-два поверхи, сосновий гай і басейн.