Україна перетворилася на крижану пастку, люди не можуть зрушити з місця, таксі подорожчали на 100%

По всій Україні в понеділок, 8 лютого, погіршилася погода. Спостерігаються хуртовини, ожеледь і пориви вітру до 15-20 метрів на секунду. Людям порекомендували залишитися вдома, якщо є така можливість і нікуди не їхати.

погода в Україні, фото pxhere
погода в Україні, фото pxhere

Невідомий турок зламав IKEA в Україні

Офіційна сторінка IKEA Україна в соціальній мережі Instagram була зламана турецьким хлопцем, про що свідчить новий опис аккаунта, написаний на їхній мові – "один і без тебе".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Турок, який зламав IKEA в Україні, фото: Instagram
Турок, який зламав IKEA в Україні, фото: Instagram

Олена Зеленська пропонує впливати на вулиці

Дружина президента України Володимира Зеленського Олена на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram поділилася четвертою безбар'єрною історією. Вона виставила семихвилинне відео, в якому розказано багато важливих думок про безбар'єрність.

Олена Зеленська, скріншот: Youtube
Олена Зеленська, скріншот: Youtube

Призовники весни-2021 вирушать одразу у військові частини: подробиці нововведення

Строковиків під час минулих призовів спочатку направляли до навчальних центрів, а вже потім розподіляли по військових частинах. Однак зараз концепція змінилася.

Призовники, фото: армія Інфо
Призовники, фото: армія Інфо

Кабмін витратить мільйони на пар, бензин і охорону "об'єкта-невидимки"

Стрімке зростання цін на продукти харчування, відсутність вакцин і жорсткий період виживання для малого і середнього бізнесу – найважливіші проблеми, які зараз турбують десятки тисяч українців. Але, схоже, не представників так званого Урядового кварталу. Принаймні, так можна сказати, судячи з добірки останніх закупівель Кабміну на офіційному сайті майданчика електронної системи публічних закупівель ProZorro.

Денис Шмигаль - фото з Фейсбук (сторінка Кабміну)
Денис Шмигаль - фото з Фейсбук (сторінка Кабміну)