Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екс-солістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в соціальній мережі Instagram всілякими фото і відео, на яких постає в напівоголених образах.

Знаменитість активно займається спортом, тому і може похвалитися розкішним тілом. За її життям стежать понад 80 тисяч осіб, з якими зараз Анастасія Кумейко поділилася відео-бекстейдж з дуже гарячої фотосесії. Жінка постала в одному лише купальнику, показуючи чудеса гнучкості і прекрасну фізичну форму.

"Ти не збуваєшся, хоч снишся в ніч на п'ятницю...", - написала вона в підписі до публікації.

"Тіло - міць️ ☑️ лялечка👍", "Ви такі прекрасні💖 💖 💖", "I музончик доповнює вже дуже!!!🔥 ", "Десерт для очей🔥 🔥 🔥", "Ну дуже сексуальна енергія❤️❤️❤️", "Воу Воу легше😁", " шикарррная!😍 ", "Ахх*iтельно!", "Така красива!!! Прям дуже дуже", "Дуже красиво)😍", "Заздрю фотографу", — написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, абсолютно гола ексNikitA Кумейко розставила ніжки на камеру: "Цікаво подивитися". Артистка побувала на фотосесії для дизайнерського бренду одягу, показавши досить відверте відео-бекстейдж.

Як повідомляв "Знай.ua", ексNikitA Кумейко скинула халатик і блиснула шикарними сідницями: "Стільки пристрасті"

Знай.ua писав, ексNikitA Кумейко перетворилася на гарячу кубинку з бездонним декольте: "П'янить екзотикою"