Відома українська телеведуча Надія Матвєєва показала шанувальникам, чим займається вранці.

Відповідне відео вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Надія Матвєєва стала відома українцям завдяки програмі "Все Буде добре", в якій вона, разом із запрошеними гостями, розповідала телеглядачам про правильне харчування, схуднення та інші корисності. І навіть у соціальних мережах телеведуча продовжує вибудовувати образ ЗСЖниці і хвалиться перед фанатами активним способом життя.

Цього разу Надія опублікувала відеоролик, на якому показала свою звичну ранкову зарядку. Як вона написала під відео, у неї триває 21-денний марафон зарядок на свіжому повітрі. І, здавалося б, на вулиці досить холодно для спорту, але це не зупинило телеведучу перед своєю метою.

В її щоденну зарядку входить розминка, розтяжка, відновлення дихання і, звичайно ж, фізичні вправи. Цього разу Матвєєва продемонструвала 100 присідань, які виконала за один підхід.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Зарядка 100 присідань 😃 в Києві з ранку -8°, а я разом з Семі продовжую зарядки 21 день поспіль на свіжому повітрі ❄ ⛄ присідання - відмінна вправа! Зміцнює м'язи ніг, сідниць, преса, спини💯 підвищує витривалість, прискорює пульс😉", - написала телеведуча.

Нагадаємо, що Матвєєва поділилася рецептом печінкових оладок.

Як повідомляв портал Знай.иа, Надія Матвєєва в святковому вбранні зважилася розповісти правду про почуття.

Також Знай.иа писав, що Надія Матвєєва розповіла, як її улюблена красуня пережила атаку петардами.