Відома українська співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує мільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом. Також знаменитість часто ділиться красивими публікаціями в Instagram.

Не так давно в соцмережі на фан-сторінці 35-річної зірки, якій приписують службовий роман з молдавським співаком Даном Баланом, опублікували інтригуючий тизер для нової пісні під назвою "Скандал". Відомо, що кліп можна побачити вже 12 лютого. Так, в короткому ролику Тіна лежить на дивані в дуже спокусливій чорній сукні.

"Ту-ту-ту! Це черговий #скандал 12/02", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Готові до бомби? 🔥" - запитали у шанувальників Кароль.

"Тіна у тебе красива талія худенька️️️", "Гаряче😍 🔥", "Це еротика? 16+ 😃", "Моє серце не готове 😳💔💔💔", "Супер дівчинка 👑⭐💎🌹💞✋", "Останнім часом вона багато стала роздягатися. Більше Тіна подобалася коли була скромніша", "Завжди готові 🔥😍", "Ну і що тут такого вау???", "Де моя гетеросексуальність?" - зазначили в коментарях користувачі соцмережі.

скріншот

скріншот

скріншот

скріншот

Нагадаємо, Тіна Кароль представила свою першу ароматичну колекцію для дому.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль розповіла про переможця "Голосу Країни". Співачка дала коротеньке інтерв'ю Славі Дьоміну.

Також портал Знай.uа писав, що Тіну Кароль на "Голосі країни" зворушив спів особливої учасниці: "До сліз".