З великого українського міста Полтава, де нещодавно згоріла головна прикраса центральної частини міського ансамблю - Будинок дворянського зібрання, прийшли ще доволі дивні новини. Так, в одній з міських шкіл дітям доводиться ходити в туалет, де стоять "голі" унітази, кришок і місця для сидіння просто немає.

Про це стало відомо завдяки повідомленню спільноти в мережі Facebook "Батьки SOS".

Публікація Алли Заможської, скріншот: Facebook
Публікація Алли Заможської, скріншот: Facebook

"І знову Полтава. Це обласний центр. Мене завжди цікавило - як можна сідати на унітаз без сидіння? І я не за чаші Генуя - їх немає ніде - тільки ми дуже переживаємо за те, чим діти заразяться в туалетах. Але коли в обласних центрах зрозуміють, що діти повинні мати нормальні умови для фізіологічних потреб.", - пише Алла Заможська.

Варто також зазначити той факт, що стурбовані батьки та інші користувачі мережі почали активно коментувати публікацію: "Здається, це 11 школа, у нас працює хлопець у якого донька вчиться в цій школі, якщо потрібно, можу уточнити інформацію.", "Позорище місцевої влади", "Так хоч перегородки є, а в нашій школі і цього немає", "У нас не те що дверей, а навіть перегородок немає".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Варто також нагадати нашим читачам той факт, що в одній зі столичних шкіл батьки хочуть поміняти директора через те, що там "процвітає система відкатів". Як розповіла одна з мам, їх постійно просять здавати гроші на ремонти, різноманітні послуги надають тільки ті фірми, які пропонує адміністрація школи.

Раніше повідомляли, українським школярам замість уроків підсунули церковні правила, батьки на нервах.

Як повідомляв Знай.uа, Гриневич розповіла про закриття старших класів.

Знай.uа писав, в Україні виганяють зі школи особливих дітей.