Для українських абітурієнтів з'явилися офіційні дати проведення ЗНО та схема для проходження етапів даної реєстрації. Ці дані допоможуть майбутнім студентам розпланувати свій час і визначитися з новими викликами.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Українського центру оцінювання якості освіти в мережі Facebook.

Публікація УЦОЯО, скріншот: Facebook
Публікація УЦОЯО, скріншот: Facebook

"Реєстрація для участі в #ЗНО триває до 5 березня включно. Реєстрація для вступу до магістратури проходитиме з 11 травня по 3 червня. Процедуру реєстрації для участі у ЗНО - 2021 "випускники минулих років" описано на нашому сайті.",- повідомляють в Українському центрі оцінювання якості освіти.

ЗНО, скріншот YouTube
ЗНО, скріншот YouTube

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що в Україні тестування пробного ЗНО відбудеться 10 квітня. Протягом 10-14 квітня всі зареєстровані учасники зможуть внести свої відповіді на тестові завдання з інших предметів до спеціального сервісу. Результати пробного тестування абітурієнти отримають у своїх особистих кабінетах. Реєстрація для участі у ЗНО 2021 триватиме з 1 лютого до 5 березня. Тестування з усіх предметів відбудуться 21 травня - 15 червня.

Раніше повідомляли, вступна кампанія у 2021 році: що потрібно знати абітурієнтам та їх батькам.

Як повідомляв Знай.uа, грайлива закарпатка влаштувала в США шопінг замість заробітків: "Шуба за 50 центів? Легко!".

Знай.uа писав, пенсія 300 доларів, зарплата - 900: у Зеленського розповіли, коли.