Популярна українська фотограф, експерт шоу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк часто ділиться з фанатами в Instagram кадрами з життя і різних зйомок.

9 лютого знаменитість відсвяткувала свій 32-й день народження в компанії зіркової кращої подружки, співачки Даші Астаф'євої, відправившись в засніжений Буковель.

Так, на честь яскравого свята артистка виставила спокусливе чорно-біле фото зі свіжої зйомки, на якому позувала лише у світлому береті на голові. Красуня прикривала оголені груди руками і довгим рудим волоссям, загадково дивлячись в кадр.

"32!🥳💫🐰"

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Фолловери не пройшли повз і почали вітати Плакидюк: "З Днем Народження, яскрава моя зірка ⭐️❤️💋", " всі квіти та пісні сьогодні для тебе❤️"," з днем народження ...❤ ️ 🙌 😍 Кицюля... І не скажеш що 32 🤭", " Божечки кішечки 😍 зі святом прекрасна жінка ❤️ роки тільки прикрашають вас нехай так і буде завжди 💕", " ікона😍 💃", " з Днем народження. БУДЬТЕ щасливі❤️❤️❤️", " з днем народження, Сонечка!! Рада твоїм досягненням - тільки вперед!! і щоб завжди з гуморком)😘".