Популярний російський співак, виконавець хітів "18 мне уже" і "Алешка" Сергій Жуков опублікував цікаву архівну фотографію. На ній юний Жуков позує в спортивному костюмі з мікрофоном в руках.

У своїй публікації Жуков ностальгує за шкільними роками. Про це стало відомо завдяки новій публікації Сергія Жукова в мережі Instagram.

Публікація Сергія Жукова, скріншот: Instagram
Публікація Сергія Жукова, скріншот: Instagram

"А підніміть руку в коментарях ті, хто як і я був піонером? А жовтеням або комсомольцем? А багато тут тих, кому ці слова нічого не говорять?

Я ось родом з СРСР. Був і жовтеням з червоною зірочкою, і піонером з червоною краваткою. А ось в комсомольцях встиг пробути зовсім недовго - велика країна розвалювалася і комсомол слідом за нею теж скасували.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Як же швидко час летить: здавалося б, зовсім нещодавно був кінець 80х, а зараз вже 21й рік на дворі. За цей час Росія стала незалежною сильною державою, якою ми всі зараз пишаємося. А тоді свою країну багато презирливо називали "совок". Я пам'ятаю ті часи, коли всі мої друзі хотіли все західне, мріяли про джинси, кросівки, жуйки, навіть про пакети!

Ви пам'ятаєте поліетиленові пакети "Монтана", які мили, розгладжували і носили по кілька місяців? Зараз нинішнє покоління вже й уявити собі такого не може. І за цей час ми стали сильнішими, кращими, незалежнішими. І комусь там це не подобається. А вам подобається? Хто тут досить дорослий, щоб згадати тоді і зараз?",- поділився Сергій Жуков.

Сергій Жуков, кадр з відео
Сергій Жуков, кадр з відео

Раніше повідомляли, Сергій Жуков з "Руки вверх" розповів про порятунок від Шкуродерів: зламали ноги і напхали таблетками.

Як повідомляв Знай.uа, Сергія Жукова з "Руки вверх" викрали"інопланетяни"? Співака помітили в оточенні дивних істот.

Знай.uа писав, солісту "Руки вверх" Жукову пригадали, як він гуляв в 90-х: "Доньці вже 16".