Віталій Козловський продовжує інтригувати шанувальників виходом кліпу на свою нову пісню "Мала, танцюй".

Український співак Віталій Козловський продовжує радувати фанатів новими віршами, піснями і яскравими кліпами. Цього разу виконавець готує випустити свій новий кліп "Мала, танцюй" на однойменну пісню.

Щоб підігріти інтерес до нової роботи, Козловський щодня інтригує шанувальників загадковими постами в Instagram, по краплині розкриваючи зміст нової роботи.

Спочатку співак показав одну з героїнь кліпу - літню жінку модель. Потім він викладав фото із загадковою красунею, схожою на інопланетянку. При цьому оприлюднені кадри Козловський супроводжує коментарями, в яких намагається пояснити, про що його майбутній кліп.

До прем'єри залишилось всього три дні, і цього разу Віталій показав відео зі зйомок кліпу, у якому співака на плечах несе тендітна дівчина на височенних шпильках.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Невже Козловський нарешті знайшов дівчину, на яку можна покластись?

Віталій Козловський, скрін з Instagram
Віталій Козловський, скрін з Instagram

Шанувальники активно коментують відео, зазначаючи, що з нетерпінням чекають на новий кліп. Саму сцену з дівчиною, яка тримає Віталія на плечах, сприйняли з іронією. Фоловери називають дівчиною силачкою, якій вдалось підняти таку зірку.

"Міцна дівчина попалася";
"
Хто підняв таку зірку??? Жінка силачка!";
"
Оце жінка! На неї можна покластися", - коментують шанувальники.

Нагадаємо, Віталій Козловський показав інтим з інопланетянкою

Як повідомляв портал Знай.ua, Козловський показав нову дівчину

Також Знай.ua писав, Козловський спантеличив фотографією літньої жінки і мріями про кохання