Український прем'єр-міністр зустрівся з президентом Європейської Ради Шарлем Мішелем, проте українці помітили в останньому лише двійника Дениса Шмигаля.

Детальніше про поїздку йдеться на сайті Урядового порталу.

Відомо, що у вівторок, 9 лютого, Денис Шмигаль у Брюсселі провів зустріч з президентом Європейської Ради Шарлем Мішелем, обговоривши з ним питання про асоціацію України з Європейським Союзом.

Однак, українців більше зацікавив не факт інтеграції в Європейський Союз, а схожість прем'єр-міністра Шмигаля з Європейським чиновником Мішелем. На їх спільній фотографії можна побачити, що схожість дійсно є – вони обидва лисі, носять окуляри, мають однакову форму обличчя, зріст і навіть бороду.

У соціальних мережах люди почали масово говорити про схожість українця і бельгійця і жартувати над чиновниками:

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Власне, на самій зустрічі чиновники обговорили ділові відносини між ЄС та Україною. Зокрема, прем'єр-міністр заявив, що Україна розраховує на узгодження конкретних термінів для запуску процесу досягнення цілей за угодою про асоціацію з ЄС. Шмигаль очікує, що засідання Ради асоціації посприяє подальшому розвитку інтеграції нашої країни в Євросоюз.

Нагадаємо, що міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив про позитивну динаміку смертності в Україні від коронавірусу.

Як повідомляв портал Знай.иа, Латвія підставила дружнє плече українським солдатам.

Також Знай.иа писав, що в Україні розширили дію програми"Доступні ліки".