Відомого українського хореографа Григорія Чапкіса терміново госпіталізували.

Про це чоловік повідомив виданню "Гордон".

Стало відомо, що 90-річного українського хореографа Григорія Чапкіса терміново госпіталізували в реанімацію Київської міської клінічної лікарні №6. За словами чоловіка, його відвезли на швидкій ще вночі і на даний момент лікарі ще не поставили йому діагноз.

"Сьогодні вночі "швидка" мене знову відвезла в лікарню. Я лежу в реанімації. Діагноз поки не встановлено. Ніби як залишкові явища після запалення легенів. У мене скувало спину і ноги. Важко ходити і важко дихати", - заявив Чапкіс.

Григорій Чапкіс / скріншот з відео
Григорій Чапкіс / скріншот з відео

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Хореограф також зазначив, що під час останньої хвороби він втратив багато ваги і з'явилися труднощі з пересуванням.

Відомо, що ще в грудні 2020 року Григорій Чапкіс лежав у лікарні з двостороннім запаленням легенів. 29 грудня хореографа виписали, проте вже 6 січня його син повідомив про повторну госпіталізацію.

Нагадаємо, що хореограф з Франківська показав Владу ямі, як потрібно танцювати: молодий Чапкіс. Олександр Заставний присвятив життя танцям і зараз розвиває школу українського танцю на Прикарпатті.

Як повідомляв портал Знай.иа, 90-річний Григорій Чапкіс знову був екстрено госпіталізований. Здоров'я сильно підводить.

Також Знай.иа писав, що Гвоздьова з "танців з зірками" розкрила секрет хорошого спілкування зі свекрухою: "поради залишаються порадами".