Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, часто ділиться свіжими постами в соціальній мережі Instagram. Зараз за життям зірки стежить більше 6 мільйонів підписників.

Не так давно 38-річна знаменитість прийняла рішення повернутися в російське вокальне шоу "Голос.Діти". Компанію у восьмому сезоні Лободі склали популярні реп-виконавці Василь Вакуленко (Баста) і Єгор Крід (справжнє прізвище Булаткін). Відомо, що проект стартує вже цієї п'ятниці, 12 лютого.

Світлана розмістила в своїх Insta Stories невеликий уривок з недавньої репетиції з дитиною, яка пройшла сліпі прослуховування. На відео можна побачити дивну реакцію артистки на розспівування юного обдарування. Зірка в блакитному светрі та чорній захисній масці відкрито сміється з дитини, а потім намагається підправити її своїм співом.

"Голос діти 🙉🙈😍", - підписала ролик Лобода.

Світлана Лобода, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Світлана Лобода, скріншот з Insta Stories

Світлана Лобода, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Світлана Лобода похвалилася діамантовою обручкою.

Нагадаємо, Світлана Лобода показала закулісся "Голосу" і познущалася з Єгора Кріда.

Як повідомляв портал Знай.uа, Світлана Лобода з молодшою сестричкою захоплюють фігурами в бікіні: ніжки від вух.

Також портал Знай.uа писав, що Лобода запалила вночі з чоловіком і показала це всім: "Я дуже люблю". Співачка поділилася яскравим відео, на якому танцює з другом, грузинським і українським модельєром Бічоллою Тетрадзе.