Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, з великою активністю веде свою сторінку в Instagram, де публікує красиві фото і відео.

Нещодавно 33-річна дружина репера Олексія Потапенка (Потап) розмістила в своїх Insta Stories нову красиву фотографію, на якій вона зображена в квітчастій світлій блузці, з кучерявим волоссям і природним нюдовим макіяжем.

У підписі до селфі Каменських зізналася, що вже скоро багатомільйонна армія її шанувальників побачить цікаве відео, яке зірка знімала особисто.

"Назнімала вам цікавенького. Чекаєте?" - поцікавилася у підписників артистка.

Варто зазначити, що близько 94% користувачів соцмережі відповіли позитивно на питання знаменитості. При цьому всього 6% вважають, що не будуть чекати на нове відео від Насті.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Настя Каменських, скріншот з Insta Stories

Настя Каменських, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Потап дозволив "блондинці" облизати себе на очах у Насті: "Це любов".

Нагадаємо, Настя Каменських зізналася, що постійно думає про Сома з "Маски".

Як повідомляв портал Знай.uа, Настя Каменських після смерті батька звернулася до фанатів: "Просто зараз..." Співачка усвідомила найважливіше після смерті близької людини.

Також портал Знай.uа писав, що незадоволена Каменських поскаржилася на зиму, знайомо кожному: "Коли вже літо?"