Відома українська співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує мільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом. Також знаменитість часто ділиться красивими публікаціями в Instagram.

Цього разу на своїй офіційній сторінці в соцмережі 35-річна зірка, якій приписують службовий роман з молдавським співаком Даном Баланом, опублікувала короткий тизер до кліпу на нову пісню під назвою "Скандал". Відомо, що презентація запальної композиції та ребрендинг Кароль відбудеться вже цієї п'ятниці, 12 лютого.

Так, у ролику Тіна в синій облягаючій сукні тримає в руках книгу, на обкладинці якої видно назву пісні. Виконавиця спокусливо облизує пальці, щоб перевернути сторінки.

"Уроки "Скандалу" 📖 12/02", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Ось мій ідеал, хто не знав", "Вона схожа на ідеальну вчительку 😍", "Тіна ідеальна у всьому 🔥😍❤️🔥", "Такий блокнотик я купив би", "Я готова нескінченно залишатися на другий рік все життя, заради такого вчителя 🥰💥🔥", "Тіна вирішила , що нам сьогодні краще не спати 😍❤️😹", - зазначили коментатори.

    Нагадаємо, Тіна Кароль зустрілася з найвідданішою людиною. У мережі опублікували трепетний знімок артистки з фанаткою.

    Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль представила свою першу ароматичну колекцію для дому.

    Також портал Знай.uа писав, що у мережі з'явився новий "Скандал" з Тіною Кароль: "Де моя гетеросексуальність?"