Популярна українська співачка Злата Огнєвіч (справжнє ім'я Інна Бордюг), яка в минулому була народною депутаткою від "Радикальної партії" Олега Ляшка, часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі Instagram.

Нещодавно знаменитість, якій в січні виповнилося 35 років, поділилася з багатотисячною армією шанувальників новим постом, в якому запросила всіх на свій урок з вокалу. На опублікованих фотографіях артистка позує біля синтезатора в теплій картатій сорочці.

Однак в очі відразу кидається обручка з величезним каменем на безіменному пальці зірки. Варто зазначити, що Злата не часто розповідає про особисте життя, надаючи перевагу приватності в цьому питанні.

"Справа була ввечері, робити було нічого 🌇 🎧 Го в сторіз, там уроки вокалу 🎤", - запропонувала підписникам Огнєвіч.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Злата Огнєвіч, фото з Instagram

"Краса🔥", "Яка ви прекрасна 🔥😍", "Чекаємо з нетерпінням концерти!" - зазначили в коментарях користувачі соцмережі.

Раніше ми писали про те, що Злата Огнєвіч показала пишну весільну сукню: "Щира історія".

Нагадаємо, вічна "Холостячка" Злата Огнєвіч нарешті показала, в кого закохана: про нього мріяла кожна друга.

Як повідомляв портал Знай.uа, Злата Огнєвіч заговорила про вагітність і панічні атаки: "Серйозні потрясіння".

Також портал Знай.uа писав, що Злата Огнєвіч гаряче притиснула до себе волохатого красеня: "Стільки прекрасних зустрічей". Співачка поділилася результатами затишної фотосесії.