Відома українська співачка Аліна Гросу після розкішного весілля в Італії і декількох місяців шлюбу розлучилася з чоловіком-москвичем Олександром Комковим і повернулася до рідного Києва.

Нещодавно 25-річна виконавиця вирішила відповісти на всі питання мільйонної армії шанувальників у своїх Insta Stories. Так, одна з підписниць задала Гросу досить хвилююче питання: "Ви з Романом пара? Дуже гарні".

Співачка вирішила не пояснювати ситуацію з Романом Полянським на словах, а просто виставила милий чорно-білий знімок, на якому актор цілує її просто в лоб.

"Відповідь не очевидна? Дякую" - лаконічно відповіла Аліна.

Варто зазначити, що зірці вже давно приписують стосунки з Полянським. Ймовірно, вони зароджувалися, ще коли Гросу перебувала в шлюбі. Новоспечена парочка працює разом над кліпами, а також досить часто з'являється разом у соцмережах Аліни.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Аліна Гросу і Роман Полянський, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Аліна Гросу після хворобливого розлучення заговорила про розбите серце. Співачка порадувала шанувальників довгоочікуваним кліпом на пісню "Утримай мене", зйомки якого проходили в Києві.

Нагадаємо, багачка Аліна Гросу зіткнулася з проблемами простих українців: "Якого хр*на?"

Як повідомляв портал Знай.uа, більше не "Холостячка" Аліна Гросу показала нового обранця: "Чекаю на весілля".

Також портал Знай.uа писав, що Аліна Гросу з розмазаною тушшю видала щирі емоції: "У сльозах і печалі".