Один з найбільших українських поштових операторів, компанія "Нова пошта" стала майданчиком для вельми цікавої події. Так, виявилося, що співробітники фірми тепер беруть на роботу "хвостатих" кур'єрів. Навіть для дворняжок знайдеться робота.

Про це стало відомо завдяки публікації користувача TikTok "lorrettik".

На опублікованих кадрах можна побачити вельми цікаву картину - собака вибіг зі складського приміщення, а в зубах він тримав круглу упаковану посилку. Найцікавіше те, що собака понесся разом з посилкою геть з відділення "НП".

Невідомо хто господар даного пса, але співробітнику відділення довелося відправитися в погоню. А ось ті, хто спостерігав за даною картиною почали знімати це на камеру, на фоні можна почути істеричний сміх - і людей можна зрозуміти, ситуація дійсно гумористична, як в якомусь шоу, де розігрують роззяв.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Собака забрала посилку "Нової Пошти", скріншот: TikTok
Собака забрала посилку "Нової Пошти", скріншот: TikTok

Також можна помітити, що відео вже кілька місяців, адже на вулиці ще видно зелене листя, але люди в теплому одязі. Можна тільки порадіти, що співробітнику "Нової пошти" не довелося бігати за собакою по морозу і снігу, які в ці лютневі дні окупували майже всю територію України.

Раніше повідомляли, прості поради, які вбережуть вас від шахраїв в інтернеті.

Як повідомляв Знай.uа, як отримати знижку на "Новій пошті": українці можуть заощадити 50%.

Знай.uа писав, "Нова пошта" попередила українців: доставити посилки неможливо.