У мережі з'явився знімок, який змусить пустити сльозу навіть найчорствіших людей на цій планеті. На камеру відобразили потужний момент, коли пара, яка прожила в шлюбі 70 років, трималася за руки на лікарняних ліжках незадовго до того, як вони обидва померли від коронавірусної інфекції covid-19.

Про цю історію стало відомо завдяки повідомленню видання Daily Mail.

Подружжя з Великобританії Маргарет і Дерек Ферт, їм обом було по 91 року, померли в лікарні Траффорда минулого тижня. Одне радує, що до своєї смерті вони змогли побачитися в лікарні. Їхні стосунки почалися дуже рано, коли їм було всього по 14 років.

Маргарет і Дерек Ферт, фото: Daily Mail    
Маргарет і Дерек Ферт, фото: Daily Mail    

Маргарет спочатку було поміщено до лікарні Уайтеншоу, але пізніше було переведено на Траффорд. Пізніше, коли Дерека помістили в лікарню Уітеншоу, його перевели на Траффорд, щоб він був поруч зі своєю дружиною, після того як лікарі побоювалися, що їй залишилося жити недовго.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Дерек помер першим 31 січня, а Маргарет померла три дні потому. Їх було госпіталізовано після того, як у них загострилися інші проблеми зі здоров'ям, але пізніше підхопили ковід.

Їх донька Барбара сказала, що її батькам подобалося спілкуватися і відпочивати. За її словами, мама "завзятий" гравець в бінго, а її батько любив грати в доміно в пабах.

У них було п'ятеро дітей, пізніше у них народилося 11 онуків і четверо правнуків. Дату їх похорону ще не затверджено, але сім'я сподівається, що це буде спільна церемонія.

Раніше повідомляли, загадкова хвороба погубила півтора десятка людей: що відомо про новий вірус.

Як повідомляв Знай.uа, найстаріша жінка Європи перемогла коронавірус в 116.

Знай.uа писав, Комаровський розповів, чи можна годувати грудьми при Covid-19.