У Сумах патрульні затримали чоловіка, який, ймовірно, зґвалтував свою колишню дівчину.

Про подробиці події розповідає прес-служба МВС України.

Повідомляється, що інцидент стався в одному з житлових будинків на вулиці Романа Атаманюка в місті Суми. Про подію в поліцію повідомила сусідка, яка почула крики з квартири поверхом нижче і пішла перевірити, що сталося. Вона побачила, що з квартири вибігає якийсь чоловік, а за дверима на підлозі сидить сусідка і плаче.

Прибулим на місце події патрульним постраждала розповіла, що її зґвалтували. За словами дівчини, це був її колишній хлопець: він прийшов до неї з невідомих причин і попросив підкурити. Коли вона пішла в іншу кімнату, він на неї напав, почав закривати рота і згвалтував. Дівчина зізналася, що колишній не раз бив її, і боїться, щоб це не сталося знову. На її думку, це була помста.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Правоохоронці передали інформацію про місцезнаходження ймовірного ґвалтівника інспекторам роти тактико-оперативного реагування (ТОР). Через півгодини 23-річний хлопець, який підозрюється в згвалтуванні, був затриманий.

На місце події патрульні викликали швидку медичну допомогу та слідчо-оперативну групу. Слідчі відкрили за фактом події кримінальне провадження згідно частини 1 статті 152 (зґвалтування) КК України.

Нагадаємо, що український шкільний підручник виправдовує ґвалтівників.

Як повідомляв портал Знай.иа, репер з дружиною накачували 100 дівчат наркотиками і брали силою.

Також Знай.иа писав, що українські прикордонники знешкодили небезпечного злочинця з бази Інтерполу.