Ксенія Мішина показала екстремальні розваги в сонячній Домінікані.

Українська актриса та колишня "Холостячка" Ксенія Мішина разом зі своїм обранцем, шоуменом і сценаристом "Квартал 95" Олександром Еллертом відпочивають в Домініканській Республіці. При цьому українська телезірка не забуває радувати шанувальників чудовими яскравими фото і відео зі своєї подорожі.

Цього разу красуня показала свої польоти на екстремальних гойдалках в Домінікані.

Зазначимо, що знаходяться ці гойдалки на горі Редонда між озером Редонда і Лимон. Вони встановлені на верху гори, де відкривається чудовий огляд на різні сторони острова.

Коли розгойдуєшся, то виходить що літаєш над прірвою. Це, звичайно, трохи страшно, але види відкриваються приголомшливі.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Саме на цих гойдалках політала і Ксенія Мішина. Вона поділилась фото екстремальних розваг.

"Політ разом з Еллертом", - підписала кадр акторка.

Ксенія Мішина, фото Instagram
Ксенія Мішина, фото Instagram

Нагадаємо, "Холостячка" Мішина забрала Еллерта з дітьми та поїхала у відпустку

Як повідомляв портал Знай.ua, Мішина показала те, що бачив тільки Еллерт

Також Знай.ua писав, Ксенія Мішина і Олександр Еллерт після фіналу "Холостячки" не розлучаються один з одним і діляться кадрами спільного життя