Актриса і головна "Холостячка" України Ксенія Мішина разом зі своїм коханим сценаристом "Квартал 95" Олександом Еллертом вирушили у відпустку в Домініканську Республіку. З собою вони взяли в подорож дітей-Платона і елю.

Мішина поділилася першою фотографією з теплого відпочинку. І показала досить відверте фото в купальнику, де просвіщаються її соски, які зазвичай приховані за щільним одягом.

"Давайте все таки вирішимо круто фоткає @ellert_a чи ні ?😂", - написала Ксенія.

На фото Ксенія невимушено стоїть по пояс в морі і ненав'язливо посміхається Еллерту, який і фотографував її. Хоча вона позує в бежевому купальнику, фанатів привернула одна деталь на знімку Ксенії, а саме те, що вона зважилася показати свої соски в стрічці Instagram без жодного сорому.

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Шанувальники прийшли в захват від нового фото і написали безліч компліментів Холостячці. Також вони висловили свою думку щодо таланту Еллерта до фотографії. Одні назвали його професіоналом, а інші відзначили, що він даремно сфотографував так, щоб було видно соски.

" 😍 пофіг що вона не ідеально сфоткана але вона🔥", "Це искуство пр прям відроджений талант"," він старається", "Ой,ну давайте похвалимо, старався ж", "ахахах, в цьому що то є😂 😂", " з акцентом на очі 🔥 😂 суперськи!", "Шалено круто , прям професіонал в цій справі 😂😍😍🔥", "Несамовито", "Щож, часто очікування не відповідає реальності", "Однозначно так 😀🎉", " НЕМАЄ)) Але прикольно 👍🔥💣", "Про Боже на фото ніби іншопланетянка", "Як типовий мужик фоткает", " Прекрасний кадр вийшов👍💛😂", " Все убого голови, так😂", "Соски видно🤦🏻♂️можна було додуматися замазати їх", "Сісі вловив мужик", "Не круто", " найголовніше він сфотографував дуже круто!", "Він знає що фоткати🔥 👍", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, як Еллерт сходив з розуму до знайомства з Мішиною, показував гусака і крутив дупою.

Як повідомляв "Знай.uа", кинутий холостячкою Мішиною Льоша Тригубенко розповів про свої страждання.

Також "Знай.uа" писав, що Мішина з Еллертом за контрактом, ведучий відповів на головне питання про Холостячку.