Нещодавно відбулася прем'єра найзагадковішого детектив-шоу на українському телебаченні "Маска", учасниками якого стали українські зірки – актори, музиканти, коміки, спортсмени, політики, ведучі та співаки. Але їх особистості – таємниця, розгадати яку повинні глядачі.

Так, на офіційній сторінці "Маска. Україна" у соцмережі Instagram шанувальникам запропонували вгадати, хто виступав у другому випуску шоу під маскою мужнього Носорога з піснею Антоніо Бандераса "Cancion del Mariachi".

Варто зазначити, що серед запропонованих варіантів були – зірка серіалу "Кріпосна" Тарас Цимбалюк, актор Михайло Кукуюк і реп-виконавець Олексій Потапенко (Потап).

"Хто ховається під маскою мужнього Носорога? Голосуйте в коментарях цифрою 1/2/3 або пишіть свій варіант 👇 Чи зміняться ваші здогадки, дізнаємося вже цієї суботи, 13 лютого о 21:00 на каналі Україна", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"А я впевнена що це Тарас Цимбалюк) Зріст схожий сильно)", "Потап", "Михайло Кукуюк Або Олексій Тритенко 🤔", - припустили коментатори.

скріншот коментарів

Нагадаємо, голосисте Сонце заплутало детективів шоу "Маска".

Як повідомляв портал Знай.uа, співачка Аліна Гросу дала пряму підказку глядачам "Маски". Можливо, саме вона ховається під маскою Троянди.

Також портал Знай.uа писав, як Оля Полякова образила Тіну Кароль на шоу "Маска": "Першою сказала Настя Каменських".