Народна артистка України Наталія Могилевська показала фанатам ніжний знімок і попросила у них поради.

Відповідне фото зірка опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Вже не перше десятиліття Наталія Могилевська радує слухачів своїм чарівним голосом. А з приходом соціальних мереж співачка почала активно вливатися в молодіжні тренди і хвалитися перед шанувальниками ще більшою кількістю фото і моментами з життя.

Цього разу виконавиця опублікувала ніжний зимовий знімок, який, незважаючи на лютий мороз, надавав теплоти. Могилевська вибрала досить затишний наряд для такої погоди: вона одягла шкіряну куртку-авіатор з хутряним коміром і манжетами, в'язану шапку і такий же светр під горло. Весь образ об'єднувала єдина колірна композиція в бежево-коричневих відтінках.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Під публікацією Наталія поцікавилася у фанатів який серіал їй подивитися, оскільки у артистки видався вільний вечір.

Шанувальники в коментарях насипали безліч різних варіантів: вітчизняних і зарубіжних, старих і трендових, детективи і комедії. Так що холодний зимовий вечір в домашньому затишку не пройде нудно.

Нагадаємо, що 45-річна Наталія Могилевська зізналася, що у неї траплялося в ліфті: "я ніколи не...".

Як повідомляв портал Знай.иа, Могилевська звернулася до фанатів з важливим питанням.

Також Знай.иа писав, що Наталя Могилевська поділилася кумедним відео, піднявши шанувальникам настрій.