Популярний співак, "король" російської поп-сцени Філіп Кіркоров частенько радує фанатів новими публікаціями в Instagram.

Нещодавно знаменитість здивував численну аудиторію яскравими знімками, показавши, як провів вечір в компанії зіркових друзів - композитора Дімітріса Контопулоса, бізнесмена Іліаса Кокотоса, співачок Ані Лорак і Maruv (Анни Корсун).

Так, артисти відвідали один з розкішних ресторанів в центрі Москви, зізнаючись, що вибирають тільки кращі місця для зустрічей, зробивши спільне фото з шеф-кухарем закладу.

"️️Мене завжди оточують найталановитіші, найкрасивіші люди. І зустрічаємося ми в найкращих місцях. І їмо найсмачнішу їжу. І настрій у нас класний. Бути щасливим - це так заразливо!🧬

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Спасибі всім, хто мене сьогодні надихав:

моя dream team @iliaskokotos @dimitriskontopoulos

красуні "made in Ukraine" @anilorak @maruvofficial

і Шеф-кухар @chistyakov"

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Лорак стає схожою на Успенську", " і серед найталановитіших і красивих ви най-най🔥 🔥 🔥", " марув одягнена??? Дивно", " класно❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "Ані Лорак, навіщо так спотворювати себе! Така красива була, а зараз і не впізнати навіть. Ох ох ох".