Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram.

Нещодавно 50-річна знаменитість виставила яскраве відео, ніжно посміхаючись під свій хіт "Не стримуй погляд". Так, артистка приміряла незвичайне пальто-оверсайз яскраво-синього кольору, пухнасті молочні рукавиці і шарф-хомут, доповнивши жіночний образ макіяжем в персикових відтінках з акцентом на очах.
Красуня поцікавилася у численних шанувальників, чи подобається їм така холодна і сніжна зима. Також зірка пожартувала, що збирається зліпити снігового мужика на "свій смак".

"Ну як вам зимушка-зима?❄️

Готові ліпити снігового мужика?☃️

Особисто я, піду ліпити на свій смак 😜"

Фолловери не пройшли повз: "Наша найкрасивіша Снігуронька!!! Як же вам личить білий колір😍 🔥", "і правильно! Ірина! Ви прикраса для будь-якого чоловіка! Родзинка! Найкрасивіша і талановита! Милуюся!💯 🌷 🌹 🌷 🌹 ", "Яка красииива 😍", "шикарна наша🔥 🔥 🔥 🔥", "у нас дощ і бруд...мужиків ліпити тільки з бруду...А навіщо вони потрібні нам, такі брудні ..", "Вау, ви як Снігуронька❤️Красотуля😘 🤗".

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.