Попри всі старання лікарів врятувати життя Наталі Сумішевської — дружини співака Ярослава Сумішевського — не вдалося. Жінка померла не виходячи з коми, в якій опинилася після ДТП, у якій загинула ще одна людина, водій, а сам чоловік отримав лише незначні ушкодження. У пари залишилася чотирирічна дитина.

Виявилося, що співак має українське коріння — його пращурів були вивезено до Сибіру під час сталінських репресій. Про це нагадують українці у соцмережах.

"Я. Сумішевського родове коріння в Україні.

Дід Ярослава проживав в Івано-Франківській області....

Попав під жорна совєтів і був вивезений до сибіру....

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Співчуваю......"

"Світла пам'ять Наталії, Ярославу мужності і терпіння. І не треба його прирівнювати його до путінського б....за, бо він і в Росії співає 'Ніч яка місячна' українською, а наші ''заслужені'' не мають жодної української пісні, одні ''шлепки''. Не залишайте своєї творчості. Тримайтесь!"

Наталія була вірною соратницею співака, супроводжувала його ц його гастролях по великих і маленьких істечках і навіть селах. У соцмережах закохана пара регулярно ділилася спільними фото.

Сиротою став чотирирічний син Мирослав, якого батьки ніжно називали Мірошою — тепер вже цього від матері йому ніколи не почути.


Багатьох людей глибоко засмутила ця історія. Наведемо деякі коментарі з соцмереж.

"Талановитий співак, який потрапив у страшну аварію втратив дружину! Залишився чотирирічний малюк! Щирі співчуття Ярославу Сумішевскому і всій його сім'ї! Світла пам'ять! Спочивай з миром!"

"Дуже шкода ... Така молода, красива, дитинка залишилася .... Це жах, звичайно! Співчуття .... Світла Пам'ять!"

"Плачуть небеса, болить серце, немає слів, дуже холодно і страшно душі і просто темно, немає відповіді ЧОМУ .....

Така красива, ніжна і така коротка і страшна доля, короткий вік, як же боляче люблячому серцю, а відповіді ніколи не буде. Чому ... Красиве, справжнє щастя і радість миттєва, а скільки ще було б чудових миттєвостей, але на жаль цього не дано. Серцю дуже боляче. Боже чому так несправедливо і така страшна смерть ... немає слів ... Пухом земля і Царство Небесне".

"Царство небесне і вічний спокій Наталі. Час не лікує. Ярослав, ви звикнете до болю. У вас є заради кого жити. Продовжуйте співати ваші прекрасні пісні ... Здоров'я вам, терпіння і всіх благ!"

"Хто поруч підтримайте, зараз найголовніше не забути цю людину і оточити турботою, але обережно НЕ залазьте занадто в душу"

"Ярослав тримайтеся! Я обожнюю ваші пісні! Ваш чудовий голос! Життя продовжується! Наталочка царство небесне!"

"Щирі співчуття Ярославу, люблю його спів, всі дні слідкувала та хвилювалась, Ярослав просив молитись, але його любов пішла у Вічність…"

"Я завжди слухала його пісні, мені подобалась його творчість, який він людяний, добрий, до кожного має підхід, доля послала йому велике горе, залишились дітки без мами. Нехай Бог дає йому сили, все витримати"

"Дуже шкода, коли смерть забирає молодих здорових людей, це розумом не можна зрозуміти і прийняти, навіщо, кому це треба, світ несправедливий і невідомо нікому, чому так. Сумуємо разом з вами"

"Дуже жаль....така молода і красива...жаль дитини, що залишилася без мами… Співчуття… її рідним… хай з Богом спочиває"

Нагадаємо, раніше Пішов з життя Герой СРСР, який врятував мільйони українців: бив радіацію з повітря

Як повідомляє портал Знай.uа, Творець "Єралашу" Борис Грачевський помер від коронавірусу

Також Знай.uа писав, що У Хмельницькому зупинилося серце заслуженого артиста України, городяни ридають: "ціла епоха..."