Тарас Тополя, український співак, фронтмен гурту “Антитіла”, зайнявся аеробікою на телешоу “Хто зверху?”, незмінними ведучими якої є Сергій Притула та Леся Нікітюк.

Фрагментом передачі поділився

Заняття з аеробіки - було частиною конкурсу. За його умовами Тарас мав повторювати рухи дівчат-інструкторок. Усі одягли яскраву спортивну форму, отримали килимки і під ритмічну музику почали тренування. Вправи, підготовлені дівчатами, не так складні, як інтенсивні: тому всіх застало зненацька з якою впевненістю і легкістю виконує все співак. Він посміхається, працює на камеру і колег. Видно, що його дихання не збилося - навіть якщо чоловік не займається аеробікою, що нормально, Тополя точне займається спортом, як мінімумом зарядкою та розтяжкою.

Фінал конкурсу-тренування вразив абсолютно усіх: Тополя з легкістю сів на шпагат! Авжеж, до російської експрими Анастасії Волочкової йому далеко, але чудова розтяжка вражає. Камера встигла показати здивовані і захоплені вирази обличчя дівчат з команди супротивників і навіть самої Лесі Нікітюк, якій вже давненько пророкують роль нової "Холостячки" після Ксенії Мішиної.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

“Хто зверху?” - популярне розважальне шоу, яке виходить на “Новому каналі”. У ньому дві команди - команди дівчат і хлопців - виконують різноманітні смішні завдання і конкурси, щоб отримати бали і здобути перемогу.