Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує багатомільйонну аудиторію фото і відео в соцмережі.

Так, нещодавно телеведуча шоу "Хто зверху" і "Le маршрутка" вирішила відповісти на всі питання підписників в своїх Insta Stories. Варто зазначити, що досить багато питань було з приводу участі Лесі в другому сезоні романтичного реаліті-шоу "Холостячка".

"Будеш брати участь в Холостячці?", "Ну ти підеш в Холостячку?", "Ми побачимо тебе на проекті "Холостячка"?" - цікавляться користувачі соцмережі.

Спочатку Нікітюк відповіла шанувальникам спокійно, що не збирається брати участь в реаліті-шоу, проте потім перейшла на більш підвищений тон.

"Ні, я не братимуть участь у шоу "Холостячка". Тому що мені здається, що Білосніжку та сім гномів вже всі читали і всі бачили. Дякую. Рєбяткі, ні, я не піду в "Холостячку". Ні!" - сказала на відео телеведуча.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Леся Нікітюк, скріншот з Insta Stories

Леся Нікітюк, скріншот з Insta Stories

Леся Нікітюк, скріншот з Insta Stories

Нагадаємо, "Холостячка" Леся Нікітюк стала богинею в руках чоловіка: "Вау".

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк зважилася на радикальні заходи: "Бинти щойно зняли".

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк зачарувала вигинами на Мальдівах: "Погляд пропалює". Телезірка поділилася гарячим знімком з райських островів.