Популярний російський хореограф, член журі шоу "Танці" Єгор Дружинін кілька разів працював з Аллою Пугачовою. Він відповідав за великий ювілейний концерт співачки, присвячений її 70-річчю.

Єгор вже заявляв, що співпрацювати з Аллою Борисівною йому було непросто, так як вона контролювала рухи всієї команди і керувала артистами.

Про це стало відомо завдяки великому інтерв'ю Єгора Дружиніна журналістці Надії Стрілець.

Під час репетицій Дружинін і Пугачова не раз сперечалися, а також Примадонна зуміла образити артиста, сказавши, що не знайома з його творчістю, тому і не може довіритися хореографу на 100 відсотків. Дружинін зазначає, що дуже шанобливо ставиться до Пугачової і не чекає від неї вибачень за образливі слова і критику.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Хореограф додав, що Примадонна часто бувала різкою, а їм доводилося сперечатися з приводу номерів і роботи танцівників. Єгор розповів, що Алла Борисівна усвідомлює свій непростий характер і іноді просить вибачення за сказане.

Алла Пугачова, скріншот: YouTube
Алла Пугачова, скріншот: YouTube

"Алла Борисівна, при всій своїй складності, абсолютно театральна людина. Вона ніколи не відкидає просто так, не каже: "Принесіть мені інше, але краще". Вона, відкидаючи, пропонує завжди. Це єдине, мабуть, що мене іноді примиряло з характером її роботи. Вона інтуїтивно знає, до чого вона йде. Вона представляє результат. Вона часто вимовляла фразу, яка мене дуже зачіпала: "Я ж вас не знаю". Це стосувалося не тільки до мене, але і до мого балету. Ми звикли до того, що ми великі зірки", — розповів Єгор Дружинін в інтерв'ю з надією Стрілець.

Раніше повідомляли, Кіркоров показав Лорак і Maruv без прикрас, фанати ахнули: "Не впізнати навіть".

Як повідомляв Знай.uа, Кіркоров різко "постарів", виглядає старше 72-річної Пугачової: "На дідуся схожий".

Знай.uа писав, всі ми були молодими: найсоковитіші кадри Пугачової, коли Глакіна ще й у проекті не було.