З'явилася інформація, що в Москві три Школярки намагалися вчинити групове самогубство в одній з квартир на перовській шосе.

Передбачається, що дівчатка наковталися таблеток з аптечки, і сусід помітив недобре, коли вийшов покурити на свій балкон. Тоді він помітив, що одна зі школярок стояла, спершись на балконну раму. Чоловікові показати, що це підозріло, тому і викликав поліцію.

Поліція, скріншот: Youtube
Поліція, скріншот: Youtube

Згодом швидка допомога та правоохоронці прибули на місце. Їм відкрив двері п'ятирічний брат однієї з дівчаток, коли всі вони були в неадекватному стані. Їм зробили Промивання шлунків і відвезли в реанімацію. У тій квартирі, за однією з версій, проходила "вписка". Відомо також, що неповнолітні були фанатками японським мультфільмів — аніме.

Батьки подруг повідомляють, що вони довгий час захоплювалися подібною анімацією і одна з дівчаток навіть любила малювати героїв. На момент "вписки" батьки Школярки були на роботі, молоді люди навіть відключили телефони. Одна з мам почала шукати дочку, коли та не повернулася додому. Жінка зуміла з'ясувати, де знаходяться Підлітки і приїхала в квартиру, заставши дітей в неадекватному стані.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Малюнок "аніме", фото: Telegram
Малюнок "аніме", фото: Telegram

"Мені здалося, що вони випили або в якомусь такому стані неадекватному. Хода, і сміється багато. Мені здалося, вони пили алкоголь. Дівчинка дивно поводилася спочатку. І було помітно сусідам це точно. Я зрозуміла, що дівчинка настільки некерована, тому що мама вже скаржилася. Мені здалося, що мама байдуже ставиться, тому що я запитала: "Як ви залишаєте дитину маленького п'яти років або шести одного вдома". Тому що в цей час ваша дочка гуляє на вулиці без вашого сина", — каже одна з сусідок.

Дві з трьох отруєних дівчаток залишаються в реанімації у важкому стані, третій же трохи краще. У всіх спостерігаються галюцинації, тоді як одна з них не визнається у вживанні таблеток.

Нагадаємо, як уберегти підлітка від суїциду: важливі Поради для батьків

Як повідомляв "Знай.ua", інтимне селфі в Інтернеті: школяркам видали інструкцію з безпеки

Знай.ua писав, У Харкові розшукують вбивцю 15-річного підлітка: поліція просить про допомогу