Сьогодні, 11 лютого 2021 року, в Дзержинську в Нижегородській області місцеві жителі помітили зграю блакитних собак.

Виляючи хвостами, вони були дуже доброзичливі до людей. Щонайменше було нараховано сім синіх собак на території місцевого заводу "Оргскло". Про це повідомляє місцевий житель Олексій Алексєєв на своїй сторінці в соціальній мережі.

Зараз ще невідомо, що стало причиною подібного. На самому заводі зберігають мовчання, тоді як місцеві жителі припускають, що це може бути якийсь барвник.

Сині собаки, фото: Telegram
Сині собаки, фото: Telegram

"Аби собаки не отруїлися, почавши себе вилизувати. Забруднилися явно в якомусь барвнику. Це вони ще у мене на виробництві не були. 5-я нога б виросла", - заявляють люди.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Собаки знаходяться на території приватної організації "Дзержинське оргскло". Це закрита територія. Зараз ведуться переговори з керівництвом підприємства про можливість вилову собак. Тварин необхідно оглянути, оцінити їх стан, визначити причину фарбування шерсті", — повідомляють у прес-службі адміністрації міста.

Сині собаки, фото: Telegram
Сині собаки, фото: Telegram

Андрій мисливець-конкурсний керуючий акціонерного товариства "Дзержинське оргскло" - зазначає, що можливою причиною фарбування шерсті собак стали залишки хімічних речовин. Підприємство ж стало банкрутом ще в 2015 році. Але на території залишилися занедбані будівлі.

Нагадаємо, український зоопарк запропонував бажаючим оригінально помститися колишнім.

Як повідомляв "Знай.ua", олень з головою мерця налякав мисливців

Знай.ua писав, в українському екопарку вперше народилося оленя, який гавкає