Олександр Сатлаєв - колишній алтайський слідчий — маніяк-ґвалтівник, який втік з в'язниці на Кіпрі.

Зараз по всьому острову поліцейськими і армією виставлені блокпости. Він пішов прямо через головний в'їзд до в'язниці, сховавшись у люк технічного приміщення біля воріт, дочекавшись, поки їх відкриють, щоб пропустити вантажівку.

Екс-слідчого Сатлаєва по Республіці Алтай спочатку заарештували на території Російської Федерації в 2013 році, звинувачуючи в нападі на жінок. Чоловік підстерігав їх у темних і безлюдних місцях, після чого ґвалтував і навіть розслідував свої ж злочини. Його посадили на шість років за скоєні чотири спроби і замахи. Однак у 2019 році він вийшов з УДО (умовно-дострокового звільнення).

Пригоди Сатлаєва в Північному Кіпрі, скріншот: Youtube
Пригоди Сатлаєва в Північному Кіпрі, скріншот: Youtube

Він знову опинився в розшуку за нове зґвалтування після звільнення. У тому ж році Олександра Сатлаєва знову заарештували, проте на Кіпрі за звинуваченням у крадіжці і сексуальному насильстві. Йому загрожувало довічне ув'язнення за законами держави. А зараз, за версією представників правоохоронних органів, колишній Алтайський слідчий може спробувати втекти до Туреччини за підробленими документами.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, копи спіймали священика з дзвонарем, які роками ґвалтували неповнолітніх хлопчиків

Як повідомляв "Знай.ua", 2020 забрав на той світ "самого смертоносного" маніяка: погубив життя 93 жінок

Знай.ua писав, На Закарпатті четверо іноземців зґвалтували беззахисну дівчину - затягли в машину і відвезли в будинок тортур