Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, частенько радує своїх шанувальників всілякими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 2,4 мільйона чоловік.

Зараз виконавиця поділилася кількома розмовними Stories, в яких поділилася своїм походом на процедуру для п'ятої точки. Полякова зазначила, що протягом тривалого відпочинку на Мальдівах набрала зайві 5 кілограм, від яких і захотіла позбутися.

Оля Полякова, скріншот: Youtube
Оля Полякова, скріншот: Youtube

"Всім привіт, дорогі мої. Тільки що була в клініці у доктора Дудікової, робила неймовірну процедуру на п'яту точку, тому що привезла зайвих п'ять кіло з Мальдів. І дізналася, що, виявляється, у клініки вкрали сторінку Google і там вказані тепер неправильні телефони, тому коректний телефон даю прямо зараз, ось тут. Звертайтеся, там класно", — заявила Оля Полякова.

При цьому сидить вона на задньому сидінні автомобіля, в пишній шубі і без шапки, виділивши знизу номер клініки у доктора Дудікової.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, Полякова образила Тіну Кароль на шоу "Маска": "Першою сказала Каменських"

Як повідомляв "Знай.ua", 15-річну доньку Полякової звинувачують у шахрайстві. "Здрастуйте, я хочу сказати що, те що ви зробили, це дуже не красиво з Вашого боку. Мова йде про те що ви взяли гроші за піар, а піар так і не зробили", — написали в коментарях.

Знай.ua писав, Могилевська збентежила Полякову зухвалим " випадом" на її адресу: "та чого спасибі?"