Скандально відомий російський стриптизер і шоумен Сергій Глушко, який працює під псевдонімом Тарзан, часто радує шанувальників яскравими публікаціями в соцмережі Instagram.

У четвер, 11 лютого, мама Тарзана Людмила відзначила великий ювілей, про що він повідомив на своїй сторінці в соцмережі. Зірковий син поспішив привітати матір з 75-річчям.

На опублікованій фотографії жінка виглядає набагато молодшою за свій вік. У кадрі Людмила позує в милій рожевій сукні, босоніжках на високих підборах, з короною на голові та великим букетом у руках.

"Мама Люда! З Ювілеєм Вас! Залишайтеся такою ж енергійною і запальною! Нехай біди і хвороби обходять Вас стороною! Щастя! Я вас люблю! 🙂❤🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹!" - написав чоловік Корольової.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

У свій день народження мама Тарзана влаштувала ювілейну вечірку і красиву фотосесію.

Як відомо, нещодавно в ЗМІ прогриміла історія зради Тарзана дружині – співачці Наташі Корольовій. Але схоже, зіркове подружжя не збирається розлучатися. Це навпаки, тільки зміцнило їхні стосунки. Зараз пара бореться з жовтою пресою, захищаючи своє особисте життя.

Нагадаємо, 47-річна Наташа Корольова похвалилася пишними сідницями на яхті.

Як повідомляв портал Знай.uа, зрадник Тарзан обізвав шанувальників пузовислими і безгрудими ледарями.

Також портал Знай.uа писав, що Королева відійшла від зради Тарзана і зробила несподіване зізнання.