Президент України Володимир Зеленський задоволений реалізацією своєї програми будівництва доріг.

По це вийшла публікація на офіційному акаунті президента у соціальній мережі "Інстаграм".

"Рік тому анонсував «Велике будівництво», і я вам скажу: коли бачиш тисячі кілометрів нових доріг – це дійсно заворожує", — йде мова у пості.

На фото показано, як Зеленський дивиться у вікно ілюмінатора літака — немов оглядаючи результати масштабного будівництва і милуючися збудованими шосе.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Будівництво доріг — лише одна, хоча й найсуттєвіша частина президентського проєкту "Велике будівництво", задачею якого оголошено "масштабну розбудову e якісної інфраструктури України". Окрім доріг, нею передбачено будівництво шкіл, дитячих садків, центрів екстреної медичної допомоги та навіть стадіонів, а також інших ключових об'єктів. "Велике будівництво" мало на меті й дати робочі місця українцям в умовах пандемії.

Нагадаємо, названо власника згорілого будинку для літніх людей у Харкові: тримає місто в кулаці.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський оголосив день жалоби по всій Україні: в пам'ять про загиблих в Харкові людей похилого віку.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський прибув на попелище в Харкові: шикарний позашляховик, скорбота і армія охоронців.