Українська співачка Аліна Гросу, яка минулого року одружилася і пройшла через розлучення, нарешті випустила свій спільний з красенем Polyanskiy трек "Полотенце", у якому пристрасна пара співає по кохання. Цей факт шанувальники зустріли тим, що нанесли собі на зап'ястя хештег #полотенце.

Відповідне сторіз Аліна Гросу розмісила на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

Хвилюватися про те, що шанувальники у своєму захоплені поспішили зробити собі татуювання, про яке вони згодом жалкуватимуть не варто — на фото видно, що написи зроблено ручками та фломастерами. Схоже самій зірці це сподобалося, оскільки вона зробила репост цього жесту.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Поділилася Аліна у сторіз і новим фото з Романом Полянським, на якому вона притислась до чоловіка грудьми — схоже, воно було зроблене пред ефіром на радіо

Буквально кілька годин назад Гросу запропонувала новий спосіб насолодитися треком полотенце, розмістивши на сайті "Ютуб" Bood-відео ("відеонастрій").


Нагадаємо, багачка Аліна Гросу зіткнулася з проблемами простих українців: "Якого хр*на?"

Як повідомляв портал Знай.uа, більше не "Холостячка" Аліна Гросу показала нового обранця: "Чекаю на весілля".

Також портал Знай.uа писав, що Аліна Гросу з розмазаною тушшю видала щирі емоції: "У сльозах і печалі".