На Вінниччині на 56 році пішов із життя лікар "від Бога" - завідувач педіатричного від­ділення старшого дитинства Валерій Остапчук. Медик працював у Центрі матері та дитини Вінницької міської клінічної лікарні.

Чоловік зміг стійко подолати коронавірус, однак його життя передчасно забрало онкологічне захворювання - згорів буквально за місяць. Про це повідомляє "33 канал".

Валерія Остапчука колектив та пацієнти згадують як найкращого лікаря, який понад 30 років свого професійного лікарського досвіду віддав лікуванню дітей. 19 років працював на посаді лікаря-педіатра приймального від­ділення та 9 років очолював педіатричне відділення старшого дитинства. Був відданим своїй професії до останнього.

Валерій Остапчук, 33kanal.com
Валерій Остапчук, 33kanal.com

Лікар мужньо витримав коронавірус, яким захворів у листопаді 2020 року. Однак вже за декілька місяців почав згоряти на очах. Тоді родина і почула невтішний діагноз — рідкісна форма онкології. Симптомів хвороби взагалі не було, а чоловік ніколи не скаржився на самопочуття. Та після коронавірусу стан здоров’я значно погіршився, адже хвороба вдарила по найслабших місцях.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Лікарі цілодобово робили все можливе для його порятунку. Але 28 січня Валерій Остапчук помер. До останньої хвилини Валерій був у свідомості та консультував пацієнтів, які звертались по допомогу. Смерть настала раптово, у що досі не можуть повірити його рідні. На прощальну церемонію з відомим педіатром зібрались сотні вінничан, адже трагедія стала справжнім шоком для усіх них.

Валерій Остапчук, 33kanal.com
Валерій Остапчук, 33kanal.com

Нагадаємо, в Україні скасували трудові книжки: як електронний документ вплине на облік стажу. Закон передбачає відмову від паперових трудових книжок

Як повідомляв портал "Знай.ua", вчорашній випускник лейтенант "Хмара" опинився на передовій під носом в окупантів: "Готові відбити ворожу атаку". Лейтенант Дмитро "Хмара" лише пів року тому закінчив навчання

Також "Знай.ua" писав, що українці просять про субсидії для всього населення країни: "В кого дохід, не перевищує 50 тисяч гривень". Українці просять призначити субсидії всьому населенню країни.