Популярна українська хореограф і танцівниця, переможниця шоу "Танці з зірками 2018", партнерами по танцях якої були Володимир Остапчук, Юрій Ткач та Ігор Ласточкін, активно веде сторінку в Instagram.

Нещодавно знаменитість, яка у вересні-місяці стала мамою вдруге, виставила стильний кадр з фотосесії, примірявши білосніжний брючний костюм із золотими гудзиками, доповнивши елегантний образ аксесуарами у вигляді сережок і намиста, а також макіяжем з винною помадою на губах.

Так, артиска вирішила видати власний список подарунків до Дня закоханих 14 лютого, які можна презентувати як хлопцю, так і дівчині. При цьому сама красуня зазначила, що так як знаходиться у відносинах з чоловіком 11 років, вони вже обумовлюють подарунки заздалегідь, не роблячи один одному сюрпризів.

"Він, вона і 14 лютого

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Думаю, в лютому, це найактуальніша тема для закоханих і подружніх пар, адже кожна дівчина / жінка з завмиранням серця чекає його зізнання в любові ☺ ️ і кожен з нас думає що ж подарувати і чим здивувати цього разу ☺

Впевнена більшість чоловіків в Україні в цей день роблять дівчатам пропозиції руки і серця

Коли ти перебуваєш 6 років у шлюбі і 11 років спільного життя, то романтика стає більш передбачуваною і цукерково-букетний період змінюється повсякденними побутовими днями зі спалахами пристрасті. Ми з чоловіком вже давно перестали грати в гру " Вгадай що я хочу і що мені подарувати?", у нас минув той час несподіваних сюрпризів ️ ️ і тепер всі 🎁 ми завжди обговорюємо безпосередньо.

З особистого досвіду вирішила поділитися своїми порадами та ідеями для цього свята, причому вони можуть вважатися унісекс.

1️⃣ парфуми
2️⃣ вечеря романтична
3️⃣ сертифікат в улюблений магазин
4️ ⃣ ювелірні вироби
5️⃣ подорож

Кохайте і будьте коханими 😍"

Нагадаємо, Ілона Гвоздьова розповіла, хто в родині заробляє більше.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" згадала про часи до слави

Також портал "Знай.uа" писав, що Ілона Гвоздьова після "Танців з зірками" видала, як поєднувати вагітність і спорт