Популярна 36-річна українська виконавиця, а також тренер шоу "Голос країни" і ведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль частенько радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram.

Сьогодні, 12 лютого 2021 року, жінка представила свою нову пісню під назвою "Скандал". Ще вранці на Youtube з'явився кліп на цей трек. Зараз він знаходиться на першому місці в "трендах", проте точну статистику назвати складно через некоректне відображення даних з ранку.

На акаунті проекту "Голоси країни" в Instagram з'явилися кадри з кліпу.

"Друзі, а як вам новий образ Тіни Кароль в кліпі "Скандал"? Пишіть свої враження в коментарях а також не пропустіть 14 лютого четвертий епізод #голоскраїни11 присвячений любові. Ексклюзивно на 1+1 о 21:00❤️", — йдеться у публікації.

Тіна Кароль, скріншот: Instagram
Тіна Кароль, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Дуже круто", "Крутий кліп🔥 Тіна💥", "Класний образ 🔥🔥🔥👏👏👏😍😍", "Вау просто! 😍 😍 🤤 ❤ ", "Тіна прикольна😍, як на мене не її стиль🙌", "Краща!!! кліп і пісня гармата 🔥 10000/10", — написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Кароль)
Коментарі, скріншот: Instagram (Кароль)

Коментарі, скріншот: Instagram (Кароль)
Коментарі, скріншот: Instagram (Кароль)

Нагадаємо, Тіна Кароль спокусила українців пікантним силуетом: "Вже опівночі"

Як повідомляв "Знай.ua", Тіна Кароль вразила зовнішніми змінами в зухвалому кліпі "Скандал": "Хоче бути слабкою"

Знай.ua писав, Тіна Кароль налякала виглядом, "чужі" очі і дивні рухи: "Холоднокровний"