Популярна українська співачка і продюсер Наталія Могилевська частенько радує своїх шанувальників якимись фото або відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,3 мільйона чоловік.

Зараз жінка поділилася серією фотографій і відео, на яких постала в гірськолижних окулярах, костюмі і з лижами.

"У грудні вони говорили, що зима не буде суворою ... Ха-ха-ха! Минулого року було всього 8! 8 морозних днів, уявляєте? І вони думали, що цього року буде також. Помилочка вийшла. Тільки не кажіть, що Ви втомилися чистити вранці машини і стояти в пробках. Не будьте такими занудами, тому що влітку ви також будете обурюватися, коли температура підніметься до +30. Го кататися на борді на Андріївському узвозі! Го на бігові лижі в парки! Го за санками і на гірки! Зима не буде радувати нас вічно!", — написала Наталія Могилевська в публікації.

Могилевська, скріншот: Instagram
Могилевська, скріншот: Instagram

"Це ж класно, а то розслабилися всі і забули взагалі що таке "зима". До речі, відразу згадалася ваша пісня" Зима"😍", "Я з мамою на своє 25 річчя 12.2 не змогли виїхати в SkyMall, тому що подорожче дві машини застрягли, а це Воскресенські сади🤷🏻♀️🤦🏻♀️🙅🏻♀️", "Наташа, можу навчити вас кататися на лижах навіть влітку", — написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram (Могилевська)
Коментарі, скріншот: Instagram (Могилевська)

Нагадаємо, самотня Могилевська звернулася до загадкового незнайомця: "Ти це точно збережеш"

Як повідомляв "Знай.ua", Могилевська збентежила Полякову зухвалим "випадом" на її адресу: "Та чого спасибі?"

Знай.ua писав, Могилевська у відчаї звернулася до фанатів за допомогою